Forskningsdagene 2012

Årets forskningsdager går av stabelen 21.-30. september 2012.

"Samfunn" er tema denne gangen; et bredt tema med mange muligheter. Forskningsrådet oppfordrer til å vise den menneskelige dimensjonen. "Vi skal se nærmere på hvordan vi har det - hver for oss og sammen med andre, men også hvordan vi forholder oss til den ytre verden. Det er en menneskelig dimensjon i så å si alle forskningsfelt".
Les mer på Forskningsdagenes nettside.

Samarbeid om forskningsdagene i Innlandet
Høgskolen i Lillehammer inviterer samarbeidspartnere, deriblant Sykehuset Innlandet, til et samarbeid om lokale arrangementer under forskningsdagene. Les invitasjonen her.

Kontaktpersoner ved HiL
- førstekonsulent Kristin Korsvold
- forskningsrådgiver Anne Sofie Lofthus

Publisert 22.03.2012 14:25 | Endret 22.03.2012 14:46

Publisert av enhet

‭(Skjult)‬ Handler om

2011©Sykehuset Innlandet HF | Furnesvegen 26, 2380 Brumunddal | Tlf: 06200 (fra utland: +47 915 06200)| Nettredaktør: Geir Kristian Lund | Ansv. redaktør: Kommunikasjonsdirektør Astrid Bugge Mjærum | E-post: postmottak@sykehuset-innlandet.no

Vi gjør oppmerksom på at e-post er et usikkert kommunikasjonsmedium, ettersom innholdet ikke er kryptert. E-post er derfor ikke egnet for å sende sensitiv informasjon eller personnummer. I slike tilfeller oppfordrer vi derfor til å bruke vår postadresse.