Arrangementer

 • Kreftrelatert fatigue, mestringskurs
  Tilbud om mestringskurs for deg som opplever fatigue etter kreftbehandling. Hensikten er at du skal få kunnskap, veiledning og råd, slik at du kan mestre din situasjon så bra som mulig.
  Kreftrelatert fatigue, mestringskurs
  6.
  mars
  2024
  2 dager
 • ReHabiliteringsforum 2024
  Velkommen til ReHabiliteringsforum onsdag 13. og torsdag 14. mars 2024. Overordnet tema for konferansen er «Bærekraftig habilitering og rehabilitering: Rehabilitering og habilitering sett i lys av helsepersonellkommisjonens rapport». Vi håper du kan sette av dagene og har lyst til å delta på samhandlingsarenaen for habilitering og rehabilitering i Innlandet. Konferansen er et samarbeid mellom Statsforvalteren i Innlandet og Sykehuset Innlandet ved divisjon Habilitering og rehabilitering. 
  ReHabiliteringsforum 2024
  13.
  mars
  2024
  2 dager
 • Møte i Brukerutvalget
  Møte i Brukerutvalget i Sykehuset Innlandet.
  Møte i Brukerutvalget
  18.
  mars
  2024
  Flere datoer
 • Styremøte 20.03.2024
  Styremøte i Sykehuset Innlandet avholdes onsdag 20. mars.
  Styremøte 20.03.2024
  20.
  mars
  2024
 • Mestringskurs for voksne med ADHD
  Kurset gir deg en innføring i diagnosen, med fokus på hvordan du kan finne mestringsstrategier for dine utfordringer knyttet til ADHD. Du vil treffe andre mennesker med samme diagnose, og det blir muligheter for å utveksle erfaringer.
  Mestringskurs for voksne med ADHD
  2.
  april
  2024
  2 dager
 • Autismespekterforstyrrelse, kurs for foreldre
  BUP poliklinikk Gjøvik arrangerer kurs for foreldre til barn med autismespekterforstyrrelse (ASF). Kurset er åpent for foreldre med barn som har oppfølging fra BUP Innlandet.
  Autismespekterforstyrrelse, kurs for foreldre
  11.
  april
  2024