Bilde av inngangspartiet til Enhet for barn og familie.

BUP døgn, barn og familie

Enheten gir et fem døgns tilbud for barn i alderen 6–12 år, og deres familier, fra Innlandet. Pasienter og familiene har permisjon i helgene.  Barna henvises fra de lokale BUP-poliklinikkene. Vi har tre barneplasser, hvor barnet og en av de foresatte bor sammen under oppholdet. Vi har også en familieplass, hvor hele eller deler av familien bor sammen under oppholdet.

Alle barn er sammen med en av foreldrene under innleggelse. Er det en barneinnleggelse, hjelper saksbehandler eller lege i poliklinikken å søke om pleiepenger før innleggelse. Er det en familieinnleggelse har dere rett til sykmelding. Dette hjelper saksbehandler eller lege ved henvisende poliklinikk dere med.

Kontakt

Telefon

Postadresse

Sykehuset Innlandet
BUP døgn, barn og familie
Bassengparkvegen 2-4
2821 Gjøvik

Videotime

Praktisk informasjon og innlogging til videotime
Flere avdelinger tilbyr videotime. Finn mer informasjon hvis du har fått innkalling.

Slik finner du fram

Vår åpningstid

Avdelingen er døgnåpen.

Gjøvik (BUP)

Bassengparkvegen 2-4

2821 Gjøvik

Det er parkeringsplasser ved Tennishallen, rett i nærheten av BUP. Det er parkeringsplass for de med funksjonshemninger rett ved inngangen.

Har du vært til behandling, kan du søke om å få stønad til reisen. Trenger du tilrettelagt transport for å komme til behandling, kan du ha rett til å få en rekvirert reise. 

På helsenorge.no kan du søke digitalt. Søknadsskjema på papir finner du enten på helsenorge.no eller hos din behandler.  

Har du spørsmål, trenger du hjelp til utfylling av søknad eller bestilling av reise? Ring pasientreiser på telefon 915 05 515.  

Mer informasjon om pasientreiser (helsenorge.no)

Praktisk informasjon

​​Det er tillatt å ta bilder og filme på Sykehuset Innlandets områder, men vær oppmerksom på at pasienter, pårørende og helsepersonell ikke skal fotograferes eller filmes uten samtykke. 

Helsetjenesten har et ansvar for å sikre god kommunikasjon mellom helsepersonell og pasienter med begrensede norskkunnskaper. Ved behov skal det bestilles kvalifisert tolk. 

Les mer om rett til tolk

​Pasienter og pårørende kan logge på det trådløse nettverket "HSO Gjest".

Gjøvik kommune har et skoletilbud for barna som er innlagt på avdelingen. 

I perioden barnet/familien er innlagt, får barnet skoletilbud på Lillekollen skole. Det er en liten og skjermet grunnskoleavdeling som ligger 5 minutters kjøring fra behandlingsenheten. Skoleavdelingen er administrativt underlagt Blomhaug skole.

Les mer om Blomhaug skole (gjovik.kommune.no)

​Vi tar imot besøk hvis dere vil se enheten og vite mer om oss. Ta kontakt med din saksbehandler på poliklinikken, eller ring oss på telefon 61 14 51 10. 

Behandlinger

Avdelingen er en del av BUP Innlandet. Informasjon om undersøkelser og behandlinger finner du på BUP Innlandets side.

Gå til BUP Innlandet
Stetoskop, ikon.