Tre direktører ansatt i Sykehuset Innlandet

Trine Fleischer Eng, Siv Cathrine Høymork og Roger Jenssen er ansatt som henholdsvis direktør divisjon Elverum-Hamar, direktør divisjon Habilitering/rehabilitering og direktør divisjon Eiendom og internservice.

Publisert 29.11.2023

- Jeg er svært glad for at vi får med oss tre dyktige og engasjerte ledere på laget i den spennende, nyskapende og krevende tiden vi har foran oss. Alle tre er godt kjente i sykehuset vårt, og jeg ser fram til å samarbeide med dem i deres nye roller, sier administrerende direktør i Sykehuset Innlandet, Alice Beathe Andersgaard. 

Trine Fleischer Eng, portrett.

Foto: Sykehuset Innlandet

Trine Fleischer Eng, direktør divisjon Elverum-Hamar 
Last ned bilde

Trine Fleischer Eng er ansatt som direktør divisjon Elverum-Hamar, og tiltrer 4. desember. Hun kommer fra stillingen som assisterende direktør i samme divisjon. Fleischer Eng er røntgenlege og har tidligere ledet avdeling for bildediagnostikk i divisjon Elverum-Hamar. Hun etterfølger Øyvind Graadal, som gikk av med pensjon i 2021. Håvard Kydland har vært konstituert direktør etter Graadals avgang. 

Siv Cathrine Høymork, portrett.

Foto: Helse Sør-Øst

Siv Cathrine Høymork, direktør Habilitering/rehabilitering 
Last ned bilde

Siv Cathrine Høymork er ansatt som direktør divisjon Habilitering/rehabilitering, og tiltrer 1. januar. Hun kommer fra stillingen som avdelingsdirektør medisin og helsefag, enhet for somatikk og rehabilitering, i Helse Sør-Øst RHF. Høymork er anestesilege og har tidligere vært assisterende direktør medisin og helsefag i Sykehuset Innlandet. Hun etterfølger Astrid Millum, som gikk av med pensjon tidligere i år. 

Roger Jenssen, portrett.

Foto: Sykehuset Innlandet

Roger Jenssen, direktør Eiendom og internservice
Last ned bilde

Roger Jenssen er ansatt som direktør divisjon Eiendom og internservice, og tiltrer 2. februar. Han kommer fra stillingen som prosjektdirektør i Sykehuset Innlandet, en rolle han har hatt siden 2014. Jenssen tar over direktørrollen etter Bård Are Bjørnstad, som nylig er gått av med pensjon.

Innen søkefristen 10. november kom det inn åtte søkere til stillingen som direktør divisjon Elverum-Hamar, ti søkere til stillingen som direktør divisjon Habilitering/rehabilitering, og 18 søkere til stillingen som direktør divisjon Eiendom og internservice.

Headvisor, et nasjonalt rekrutteringsselskap som jobber med lederrekruttering, har bistått Sykehuset Innlandet i forbindelse med ansettelse av de tre direktørene.

- Det var mange gode kandidater til de tre stillingene og det var nødvendig å ha en omfattende prosess før vi kunne ta en beslutning, sier Andersgaard.

De tre direktørstillingene inngår i administrerende direktørs ledergruppe.