• Kulturnettverket har flyttet inn på sykehuset-innlandet.no
    Gi oss gjerne beskjed hvis du opplever feil eller mangler. Bruk funksjonen «Fant du det du lette etter?» nederst på siden.

Fjelltur med overnatting - Kulturnettverket i Hedmark

Kulturnettverket i Hedmark inviterer årlig til todagers fjelltur med uteaktiviteter, middag, sosialt samvær og overnatting.

Når

Arrangeres hver høst.

Deltakere har en egenandel som dekker overnatting, middag (ankomstdag), frokost og lunsj (avreisedag), samt deltakelse i de organiserte aktivitetene.

Målgruppe og deltakelse

Våre tilrettelagte tilbud er åpne for deg som har tilbud gjennom sykehuset på Reinsvoll, sykehuset på Sanderud eller DPS i Sykehuset Innlandet, og for deg som har tilbud gjennom kommunale tjenester innenfor psykisk helse i medlemskommunene.

Deltakelse koordineres av kulturkontakter og skjer i samarbeid med ledsager/pårørende. Vil du være med? Ta kontakt med / meld deg på via kulturkontakt i din kommune, sykehuset eller DPS.