• Kulturnettverket har flyttet inn på sykehuset-innlandet.no
  Gi oss gjerne beskjed hvis du opplever feil eller mangler. Bruk funksjonen «Fant du det du lette etter?» nederst på siden.

Sankthans på Fjorda

Kulturnettverket i Oppland inviterer til sankthansfeiring med kanotur. Vi padler ut fra Vestland og slår leir på ei øy. Overnatting i telt eller under åpen himmel.

26.
juni
2024
2 dager
 1. 26. jun. 2024
 2. 27. jun. 2024

Tid og sted

Når

 1. 26. jun. 2024
 2. 27. jun. 2024

Hvor

Fjorda, Gran

Det blir kanotur på Fjorda, en stor og forgrenet innsjø på Gran Vestås mellom Randsfjorden og Sperillen. 

Vi legger ut fra Vestland Kanoutleie og padler et par timer før vi finner et egnet sted for kvelden og natten. Vi tar med oss en lavvo, men det er supert om så mange som mulig kan ta med eget telt. Gi beskjed ved påmelding. Overnatting i hengekøye er også fint.

Vi tar med kanoer, kajakker og redningsvester. Alle tar med seg matpakke og drikke til lunsj på veien til overnattingsstedet. Vi tar med bålmat, salat og annet tilbehør til onsdag kveld og frokost til torsdag morgen til alle deltakerne. Vi tar også med oss litt drikke, men hver enkelt må også ha med egen drikke.

Fjorda har gode fiskemuligheter, og vannet er grunt med god badetemperatur. Ta gjerne med fiske- og badeutstyr!

Praktisk informasjon

Transport

Avreise klokka 09.00 fra sykehuset på Reinsvoll. Frammøte klokka 10.30 på Vestland kanoutleie. Transport må i hovedsak besørges av hver enkelt. Gi beskjed ved påmelding dersom du har behov for hjelp med transport til Fjorda, så ser vi på muligheter.

Pakkeliste

 • Matpakke til lunsj på onsdag
 • Drikke
 • Liggeunderlag
 • Sovepose
 • Fiskeutstyr om du har
 • Sitteunderlag
 • Badetøy og håndkle
 • Toalettsaker
 • Klær tilpasset været, og husk at det fort blir kaldt utover kvelden selv om det er fint og varmt på dagen

Tips: Pakk dine ting i plastposer i sekken/baggen. Da er sjansen mindre for at de blir våte. Vi tar i tillegg med plastsekker, som vi kan legge utstyret i før vi tar det med i kanoen.

Påmelding

Det er en begrensning på 15 plasser. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Påmelding til din kulturkontakt. 

Målgruppe og deltakelse

Våre tilrettelagte tilbud er åpne for deg som har tilbud gjennom sykehuset på Reinsvoll, sykehuset på Sanderud eller DPS i Sykehuset Innlandet, og for deg som har tilbud gjennom kommunale tjenester innenfor psykisk helse i medlemskommunene.

Deltakelse koordineres av kulturkontakter og skjer i samarbeid med ledsager/pårørende. Vil du være med? Ta kontakt med / meld deg på via kulturkontakt i din kommune, sykehuset eller DPS.